Peak Value | Ambities om te groeien? Wij bundelen onze krachten!
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2607
post-template-default,single,single-post,postid-2607,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ambities om te groeien? Wij bundelen onze krachten!

Ambities om te groeien? Wij bundelen onze krachten!

CanvassCompany en Peak Value gaan samenwerken om ambitieuze ondernemers nog beter te laten presteren. De tools? Een duidelijke toekomstvisie en een goed ingericht salesproces.

Met een ‘Foto van de Toekomst’ helpt Peak Value ondernemers bij het scherpstellen van hun toekomstvisie en het realiseren van ambitieuze groei. CanvassCompany ondersteunt bedrijven bij het inrichten van een proactief verkoopproces, om zo de salesperformance en de omzet te vergroten.

“Deze combinatie van diensten levert ondernemers zoveel meer voordeel op bij het realiseren van hun doelen dat wij aandeelhouder geworden zijn van CanvassCompany”, vertelt Marcel Broersma, directeur-eigenaar van Peak Value.

De wens van beide partijen is organisaties van a tot z te kunnen ondersteunen bij groei. Edwin de Haas, eigenaar en algemeen directeur van CanvassCompany: “De samenwerking met Peak Value maakt dat nu nog beter mogelijk. In zes stappen realiseren we met de ondernemer een succesvolle groei. Zodat dat toekomstplaatje – hoe ambitieus ook – werkelijkheid wordt.”