Peak Value | “Elkaar écht helpen om alles eruit te halen wat erin zit”
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
731
post-template-default,single,single-post,postid-731,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“Elkaar écht helpen om alles eruit te halen wat erin zit”

“Elkaar écht helpen om alles eruit te halen wat erin zit”

“Acht maanden geleden zijn we gestart met de Foto van de Toekomst Academie. Inmiddels zijn we 41 deelnemers, 32 sessies en 28 afgedrukte Foto’s van de Toekomst verder en maken we de balans op:

De afgelopen jaren hebben we heel wat groeitalent voorbij zien komen, vooral ook onder startende en kleinere ondernemers. Juist die groep heeft een enorme behoefte aan focus en is op zoek naar concrete handvaten om die ambitie om te zetten in concrete groeidoelstellingen, maar jammer genoeg ook een beperkt budget voor extern advies. Daar hebben we begin dit jaar een oplossing voor bedacht: de Foto van de Toekomst Academie.

Onze bestaande, bewezen Foto van de Toekomst hebben we in een groepsformule gegoten, waarbij zes tot acht ondernemers, onder begeleiding van Peak’s ervaringsdeskundigen, met elkaar sparren over hun groeikansen en –uitdagingen.

Terugkijkend op die eerste maanden FvdT Academie is er iets ontstaan wat we nog niet hadden durven dromen. Het bruist! De lat hoger leggen, kritisch meedenken, maar elkaar ook opdrachten toespelen. Met de Foto van de Toekomst Academie is er een nieuw, sterk groeiend, netwerk ontstaan van ambitieuze, nieuwsgierige, Rotterdamse ondernemers die elkaar écht helpen om alles eruit te halen wat erin zit.

Iedere twee weken organiseren we een “Ondernemerslunch” waar je kunt proeven van de Academie en beoordelen of het concept bij jou en jouw onderneming past. Ben jij ambitieus en nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom!

Terug