Peak Value | Exit lunch
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2874,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Exit lunch

Op weg naar de uitgang?

Waarom ben je ondernemer geworden? Waarom neem je het risico? Waarom alle bloed, zweet en tranen? Wat wil je aan het eind bereikt hebben?

Uit onderzoek van Peter Hinssen blijkt dat ondernemers 95% van hun tijd met dagelijkse operationele zaken bezig zijn. Idealiter zou de ondernemersaandacht voor 70% naar vandaag (dit jaar), voor 20% naar morgen (volgend jaar) en voor 10% naar overmorgen (2-5 jaar) uit moeten gaan. Op deze wijze creëer je de meeste toegevoegde waarde voor je onderneming.

Echter het merendeel is zo druk met vandaag dat er geen tijd wordt genomen om over de toekomst na te denken. En er komt een moment dat je wellicht overweegt te stoppen als ondernemer. Om welke reden dan ook: omdat je met pensioen gaat of dat je zoon of dochter de onderneming overneemt of vanwege slechte economisch omstandigheden. Kortom er komt een tijd dat je geen ondernemer meer bent.

En ook als dat moment niet komt, dan is ons advies: zorg ervoor dat je een exit strategie hebt, zodat je onderneming is voorbereid op verwachte en onverwachte ontwikkelingen in de toekomst!

Op vrijdag 31 augustus en donderdag 6 september organiseert Peak Value twee lunches over dit, voor iedere ondernemer, belangrijke thema. Marcel Broersma vertelt op een inspirerende en pragmatische wijze over de manier waarop je je bedrijf waardevoller kan maken en over een goede exit strategie.

We bieden tweemaal de mogelijkheid aan 8 ondernemers om aan te schuiven aan onze lunchtafel. Dus schrijf je snel in voor deze exit lunch.

Ben je niet in de gelegenheid op beide data? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we afspraak in om over dit thema van gedachten te wisselen.

Aanmelden