Peak Value | Elk Nadeel heeft zijn voordeel!
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2090
post-template-default,single,single-post,postid-2090,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Elk Nadeel heeft zijn voordeel!

Elk Nadeel heeft zijn voordeel!

Vraag

 Zit ik vast in mijn bedrijf?

Ik ben gaan ondernemen om vooral onafhankelijk te zijn. Inmiddels ben ik de laatste acht jaar minimaal 55 uur per week aan het werk en zijn we de afgelopen jaren nooit langer dan een week op vakantie geweest. Het valt me zwaar, en mijn vrouw ook. Als ik er niet ben, loopt de omzet terug en gaan er dingen fout. Ik lijk wel vast te zitten in mijn eigen bedrijf, terwijl we 23 man in dienst hebben.

Antwoord

 Elk Nadeel heeft zijn voordeel!

Zo herkenbaar vind ik dit. Tijdens de vorige crisis moesten wij een flink aantal medewerkers ontslaan. Vlak voordat wij dat deden nam mijn naaste HR manager ontslag. Ik moet ook een beetje aan mijzelf denken zei hij. ‘Natuurlijk dat begrijp ik¹; zei ik en dacht, maar ik dan? Ik voelde mij gevangen in mijn eigen bedrijf. Ik kan nooit opzeggen. Het advies dat wij ondernemers geven: Omdat het toch je eigen bedrijf is, mag je ook beslissingen nemen die het voor jou leuk maken. Die jou energie geven. Waardoor de passie en het plezier weer terugkomt. En je zult zien, waardoor je bedrijf nieuw elan krijgt en gaat groeien!

Terug