Peak Value | Je aandelenbelang uitbreiden naar 180 procent
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2082
post-template-default,single,single-post,postid-2082,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Je aandelenbelang uitbreiden naar 180 procent

Je aandelenbelang uitbreiden naar 180 procent

Vraag

In negen jaar is mijn bedrijf gegroeid van een vriendenclub naar 42 medewerkers. Op veler verzoek zijn afspraken en uitzonderingen vastgelegd in het HR-handboek. Vakantiedagen, functioneringsgesprekken, overwerk, kosten. Er is nu een cultuur van regeltjes, van elkaar aanspreken. We verstarren. Hoe krijg ik mijn leuke, enthousiaste club van het begin terug?

Antwoord

Je aandelenbelang uitbreiden naar 180 procent

Op het eerste gezicht lijkt 40 procent van de aandelen veel. Aan de andere kant laat je het bedrijf wel drie keer zo groot worden en zal, wanneer je dat goed organiseert, de waarde meer dan verdrievoudigen. Je belang gaat in feite van 100 naar 180 procent. Ik zou dus zelf deze buitenkans goed en serieus onderzoeken. Hiernaast moet je de verkoop van je bedrijf nooit zelf doen. Een professionele adviseur is in staat een beter onderhandelingsresultaat te realiseren en kan tevens goede condities overeenkomen voor een eventuele verwatering.

Terug