Peak Value | Weg die man! Vervang hem door een nerd!
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2094
post-template-default,single,single-post,postid-2094,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Weg die man! Vervang hem door een nerd!

Weg die man! Vervang hem door een nerd!

Vraag

 Wat doe ik met de eeuwige beloftes van mijn salesmanager?

Mijn salesmanager werkt nu 14 maanden bij ons. Een sympathieke kerel, en hij heeft veel grote offertes uitstaan. Helaas worden die steeds maar niet gerealiseerd. En de zaak draait eigenlijk nog steeds op onze oude klantenbase. Ik word ongeduldig. Wat kan ik doen?

Antwoord

 Weg die man! Vervang hem door een nerd!

Ondernemers zijn optimisten. Daar waar anderen afhaken, hebben zij een langere adem. Maar na 14 maanden volharden is het meer dan duidelijk dat deze salesmanager niet voldoet. Ontslaan dus! Maar hoe dan verder? Toevallig analyseerden wij recent onze eigen sales-cycle. Onze conclusie? De tijd van ouderwets canvassen is voorbij. Niet dat je er geen succes mee kunt hebben, maar de technologie staat tegenwoordig centraal. Door slim gebruik te maken van software, meer als een data-analist te kijken naar LinkedIn, het gedrag van bezoekers op je website te interpreteren, kun je steeds snellere en betere verkoopresultaten monitoren en boeken. Kortom neem een commerciële nerd aan die zich vervolgens opstelt als een pitbull!

Terug