Peak Value | Foto van de Toekomst
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-176,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Foto van de Toekomst

In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet.
Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens kunnen we middels één van de programma’s met raad en daad te werk gaan om je groeidoelstellingen te realiseren.

Sessie 1: Moonshot

Baanbrekend ``challengen`` van je huidige business model.

Sessie 2: Concretiseren

Hoe ziet je bedrijf er na de exponentiële groei concreet uit? Externe ondernemers aan tafel.

Sessie 3: Foto de toekomst

Sparring sessie door confrontatie van bevindingen.

Sessie 4: Sleutelfiguren

Bezoek op locatie.

Sessie 5: Interactieve mijlpalen sessie

Creëren van een stappenplan voor het realiseren van groeidoelstellingen op gebied van financiën, sales, marketing, management & organisatie en strategie.

Sessie 6: Executie

Hoe nu verder? Opstellen van de concrete activiteiten kalender en support programma.

De doorlooptijd van het Foto van de Toekomst traject is idealiter 4 tot 6 weken. Een foto van de toekomst traject is altijd maatwerk en kost vanaf  € 15.000,- exclusief BTW. Voor dit traject geldt een Rotterdamse, “niet goed, geld terug” garantie.

Hoe nu verder?

Nadat we de foto van de toekomst hebben afgerond, ondersteunen we jouw organisatie om jullie ambitieuze, maar realistische doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren en de noodzakelijke veranderingen voor elkaar te krijgen. We bieden jullie een aantal verschillende tools.

strategie-button financiering-button planvanaanval-button operatie-kostenklap-button tijd-button MVO-button fun-button salesboost-button klant-klapper-button

Jouw eigen Foto van de Toekomst

Benieuwd waar jouw bedrijf staat over drie jaar en wil je hier een keer met ons over sparren? Kom dan langs voor een kop koffie!

Peak Value presenteert de Foto van de Toekomst

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

  • Alles
  • Foto van De Toekomst
  • FvdT Academie
Peak Groei Support

Peak Groei Support

12 maanden - vanaf €5.000

Nadat we de foto van de toekomst hebben afgerond, ondersteunen we jouw organisatie om jullie ambitieuze, maar realistische doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren en de noodzakelijke veranderingen voor elkaar te krijgen. We bieden jullie een aantal tools en contactmomenten met verschillende frequenties.

Maandelijks contact

Iedere maand stellen wij digitaal 10 à 15 vragen en analyseren we de meest cruciale doelen van jouw Foto van de Toekomst.

Groei Rapport & Advies op maat

Ieder kwartaal bespreken we jouw specifieke voortgangsadvies bij ons op kantoor.

Peak Value Netwerk & Events

Je krijgt toegang tot ons netwerk en bent ten minste 2 keer per jaar welkom een van onze netwerk bijeenkomsten. Doelgroep : regio groot Rotterdam | 10 - 300 man personeel | contactpersoon: eigenaar of directie.

Groei Index

Elk kwartaal komt de Groei index met een nieuw actueel onderwerp waaraan een aantal vragen en een interactieve workshop worden gekoppeld.

Foto review

Aan het einde van ieder jaar van jouw Foto van de Toekomst zitten we met elkaar voor een APK van de Foto. Welke mijlpalen zijn behaald, wat zijn de prioriteiten voor komend jaar en hoe zetten we de groei door. Een sessie van circa twee uur.

Peak ondernemers lijn

Wanneer er een ogenblikkelijke kans of bedreiging op je pad komt bel je ons en helpen we jou de kans te verzilveren met inzet van onze ervaring en netwerk.

Peak 100

PEAK 100

3 maanden - vanaf €15.000

Wanneer de Foto van de Toekomst is afgedrukt begint de operatie: het zetten van de eerste groeistappen en de vastgestelde veranderbeweging bewerkstelligen.

We creëren een positieve sense of urgency. De uitkomst van de Foto van de Toekomst is bepalend voor het 100 dagen programma. We realiseren scherpte, energie en inspiratie. Er gaan vanaf nu echt een paar zaken veranderen!

In het 100 dagen plan zitten de Peak tools: Sales Boost & Klant Klapper of Financiering.

salesboost-button klant-klapper-button financiering-button

Peak Power Program

PEAK Power Program

6 - 12 maanden - vanaf €15.000

Als de Foto van de Toekomst is afgedrukt begint het echte werk. Er worden 4 à 5 veranderbewegingen vastgesteld die jij als ondernemer moet aanpakken om de gestelde doelen te realiseren binnen drie jaar.

Peak Power Program, een beetje Amerikaanse spierballen taal, maar wij zorgen er dan ook voor dat je alle doelen voor het eerste jaar van jouw Foto van de Toekomst daadwerkelijk realiseert. Soms moeten we een beetje breken, soms forceren we moeilijke beslissingen, maar altijd zorgen we voor daadkracht, nieuwe energie en inspiratie en wordt werken een (nog groter) feest! Zo nu en dan heb je daar gewoon een paar externe Rotterdamse ogen, oren, handen en voeten voor nodig. En als we na 6 of 12 maanden weer weg zijn is de verandering structureel geworden.

Op basis van jouw specifieke doelen creëren we een programma en stellen we een combinatie van Peak tools samen.

We maken met elkaar een planning waarin onderstaande communicatie momenten georganiseerd worden.

Directiemeeting | Salesoverleg | Sales coaching | Marketing brainstorm & organisatie output | Kernteamoverleg | M&O overleg | Doorbraak sessie Peak ondernemers lijn

salesboost-button klant-klapper-button financiering-button operatie-kostenklap-button tijd-button

Peak BIG

PEAK BIG

>12 maanden

Met het Peak BIG programma gaan we voor een langdurige samenwerking die altijd gepaard gaat met een participatie, soms met een financieringstraject of een reorganisatie.

Hiernaast zijn zowel operationele zaken als meer rendement halen uit de operatie, het werken aan gepassioneerder personeel, naamsbekendheid verhogen of de verkoop functie aanscherpen, maar ook strategische acties; zoals het regelen van een financiering, het organiseren van innovatie, het uitvoeren van een exit strategie om het bedrijf onafhankelijker van jou als ondernemer te maken.

Wat de aard van de verandering ook is, de achterliggende oorzaak is in de loop der jaren ingesleten en daarmee voor de organisatie lastig om weer af te leren.

We kijken gezamenlijk hoe we de doelen gaan realiseren en schrijven een op maat gemaakt programma.

strategie-button financiering-button planvanaanval-button operatie-kostenklap-button tijd-button MVO-button fun-button salesboost-button klant-klapper-button

Close