We zijn verheugd de eerste gastspreker op het Ondernemersdiner van 13 november aan je voor te stellen:

Pim Schmitz is al 15 jaar de rechterhand van media-ondernemer John de mol . Momenteel is hij samen met John de Mol lid van de Raad van Commissarissen van Talpa Network  en CEO van Talpa Media SolutionsTalpa Media Solutions is in 2015 verkocht aan ITV Plc en daar loopt eind van dit jaar de 5 jarige Earn Out af. Bij Talpa Network , gelanceerd in november 2017, is de afgelopen periode veel gebeurd met onder andere de strijd om TMG (Telegraaf Media Groep) en de overnames van SBSEmesaANP en Hollands Hoogte.

De visie achter Talpa Network is dat content mensen met elkaar verbindt en data de manier om adverteerder en consument met elkaar te verbinden. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: de content staat centraal. De missie is om er elke dag en nacht te zijn, voor jong en oud.

Kortom, een spreker waar we zeker van de ervaring willen horen en leren. We zijn dan ook erg benieuwd op welke vragen jij antwoord zou willen krijgen van Pim Schmitz! Laat dit dan weten in de comments. Meer willen weten over Het Ondernemersdiner? Bekijk het dan hier:

Groei events