Peak Value | Het Ondernemersdiner
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
694
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-694,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Het Ondernemersdiner

Peak Value organiseert regelmatig evenementen, of is (mede-)initiatiefnemer van events. Dit kunnen bijeenkomsten zijn in het kader van ons specialisme, maar ook bijzondere evenementen met een charitatief karakter vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Een van de terugkerende events is

‘Het Ondernemersdiner’!

Inspiratie

Het sleutelwoord van het Ondernemersdiner is ‘inspiratie’. Iedere maand brengt Peak Value minimaal 30 ambitieuze ondernemers bij elkaar. Ter inspiratie, het opdoen van nieuwe contacten en natuurlijk omdat het gezellig en lekker is.

Wat maakt het ondernemersdiner zo speciaal?

Het Ondernemersdiner is door ondernemers, voor ondernemers en vindt plaats op uitnodiging.
Je ontmoet collega-ondernemers, of beleeft samen met relaties een onvergetelijke avond vol culinaire verrassingen, inspirerende sprekers en nog veel meer!

Hoe ziet de avond eruit?

Sieberen Meerema, voormalig chefkok van de Harmonie en tegenwoordig chefkok en hotelier van Quartier du Port, is onze trouwe gastheer. Sieberen geeft een kijkje in zijn keuken en helpt bij de bereiding van een aantal heerlijke gerechten. Tussen de gangen door worden ondernemerservaringen gedeeld, elk diner heeft een thema dat als een rode draad door de avond heenloopt.

Het Ondernemersdiner bijwonen?

Het Ondernemersdiner vindt plaats op uitnodiging. Lijkt het je leuk om een keer aan te schuiven, neem dan contact met ons op en wij kijken of we een plekje voor je kunnen bemachtigen.

[iphorm_popup id=”4″ name=”Het Ondernemersdiner”]Laat je gegevens achter[/iphorm_popup]

De zeepkist

Op de zeepkist vertellen de sprekers hun mooiste, naarste en meest inspirerende ondernemersverhaal. Benieuwd naar de sprekers en thema’s van voorgaande edities?

22 januari 'Rotterdam sky is the limit'

Sprekers: Wout van der Wijk(IENS-Seatme), Wim van Sluis(Partner Daamen & van Sluis) & Leslie de Ruiter(Hulstkamp)

30 oktober 'Op grote hoogte'

Sprekers: Maarten Struijvenberg (wethouder Werkgelegenheid & Economie) Andre van Duivenbode (Stichting DaDa) Maxim Spek (Prospex)

28 augustus 'Peak groei awards'

Sprekers: Gerbrand Verton (YourSurprise) Marcel Broersma (Peak Value) Esther Wildenberg (Global BANK Academy)

11 juni 'Exitstrategie'

Sprekers: Maarten van Montfoort (Solimas Groep), Ruurd Somberg (Fase 3)

10 juli 'Bewogen ondernemerschap'

Sprekers: Robin Slakhorst (Symbid) Jurgen de Beijer (Chemopuur)

28 mei 'Zwarte sneeuw'

Sprekers: Marcel Broersma (Peak Value) Vincent van Zon (Van Zon Consultancy)

Het Ondernemersdiner op Linkedin

Op Het Ondernemersdiner geweest? Word lid van onze LinkedIn groep en ontmoet andere ondernemers.

hotel_quartier_duport