Peak Value | Het Peak Power Program: Voor ondernemers die niet alleen ín, maar vooral ook áán hun bedrijf werken
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1252
post-template-default,single,single-post,postid-1252,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Het Peak Power Program: Voor ondernemers die niet alleen ín, maar vooral ook áán hun bedrijf werken

Het Peak Power Program: Voor ondernemers die niet alleen ín, maar vooral ook áán hun bedrijf werken

Het Peak Power Program – voor ondernemers die niet alleen ín, maar vooral ook áán hun bedrijf werken.

Na het maken van een Foto van de Toekomst, worden er gemiddeld zo’n 4 of 5 verander bewegingen vastgesteld die de ondernemer moet aanpakken om zijn of haar ambitieuze doelen te realiseren.

Het zijn vaak hele operationele zaken als het neerzetten van een strakkere organisatie, meer rendement halen uit de operatie, het werken aan gepassioneerder personeel, naamsbekendheid verhogen, of de verkoop functie aanscherpen. Soms is de beoogde verandering van meer strategische aard; zoals het regelen van een financiering, het aanhaken van een strategisch partner, het uitvoeren van een exit strategie om de onderneming onafhankelijker te organiseren van de ondernemer zelf. Wat de aard van de verandering ook is, de achterliggende oorzaak is in de loop der jaren ingesleten en daarmee voor de organisatie lastig om weer af te leren. Wij bieden dan de oplossing met het Peak Power Program.

Peak Power Program, een beetje Amerikaanse spierballen taal, maar wij zorgen er dan ook voor dat je alle doelen voor het eerste jaar van jouw Foto van de Toekomst daadwerkelijk realiseert. Soms moeten we een beetje breken, soms forceren we moeilijke beslissingen, maar altijd zorgen we voor daadkracht, nieuwe energie en inspiratie en wordt werken een (nog groter) feest! Zo nu en dan heb je daar gewoon een paar externe Rotterdamse ogen, oren, handen en voeten voor nodig. En als we na 6 maanden, of een jaar weer weg zijn is de verandering structureel geworden.

Verkopers die twee keer zoveel buiten de deur zijn en veel slimmere producten en diensten verkopen, die worden vervolgens slimmer geproduceerd. De winstgevendheid verdubbelt en mensen gaan met 22 keer zoveel energie en fun aan de slag. Dit leidt tot een nieuwe toestroom van klanten en medewerkers die onderdeel willen uitmaken van deze beweging.

Daar mag best een spierballen term voor worden gebruikt.

Terug