Peak Value | In de spotlight: Solimas Groep
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2885
post-template-default,single,single-post,postid-2885,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

In de spotlight: Solimas Groep

In de spotlight: Solimas Groep

Introductie solimas:

Middels een Buy & build strategie is het de ambitie van Solimas om de allerbeste ICT outsourcer en managed service Provider van Nederland te zijn. Door onze landelijke strategie, bieden wij onze klanten de schaalvoordelen van een grote organisatie met de dienstverlening en intimiteit van de vestiging bij u om de hoek.
We vragen een van de oprichters van Solimas, Sander Blom om ons het belangrijkste leerpunt uit zijn ondernemers-carrière mee te geven.

Sander Blom: “Zorg voor je medewerkers door continue te werken aan een geweldige duurzame werkomgeving.” Wij hadden al snel door dat een geweldige onderneming alleen mogelijk is met geweldige mensen. Vanaf het begin hebben we geen concessies gedaan: alleen super gemotiveerde mensen die een positieve bijdrage op onze cultuur hadden werden aangenomen. Daarna was het aan ons om het bedrijf te laten bruisen: prima voorwaarden, maar bovenal veel ruimte voor eigen ontwikkeling, eigen ideeën en zeer veel aandacht voor de fun factor: veel informele bijeenkomsten en iedere deal werd gevierd. Hoogtepunt was met de hele club naar Sint-Petersburg toen we de jaardoelstellingen hadden gehaald. Onbetaalbare herinneringen!