Medewerkertevredenheidsonderzoek Kooijman Autar Notarissen
In deze vragenlijst worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot kenmerken van jouw werk en je ervaringen met Kooijman Autar Notarissen als werkgever. De vragen zijn geordend in groepen. Elke groep heeft een titel, waaraan je kunt zien waar de vragen over gaan.

De doelstelling van deze vragenlijst is om een beeld te krijgen van de manier waarop jij persoonlijk jouw werk en werkomgeving beleeft en beoordeelt. Jouw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. Mocht je jezelf bekend willen maken (om bijvoorbeeld bepaalde zaken persoonlijk te verhelderen), dan kun je hieronder je gegevens invullen.

Waarschijnlijk zijn niet alle vragen even relevant voor jouw specifieke functie. Wij verzoeken je echter met nadruk om alle vragen te beantwoorden. Sla a.u.b. geen vragen over. Wellicht krijg je de indruk dat sommige vragen op elkaar lijken. Dit is nodig voor de nauwkeurigheid van het onderzoek.

Het onderzoek is opgebouwd uit allerlei stellingen, waarbij je steeds aangeeft in welke mate deze stelling voor jou van toepassing is. Je kunt jouw tevredenheid aangeven door het aanvinken van de 10 puntschaal, waarbij het cijfer 1 de score van 'slecht' aangeeft en het cijfer 10 'uitstekend'. Daarnaast kun je jouw antwoorden per sectie nader toelichten door gebruik te maken de commentaar boxen.

Je kunt de antwoorden aangeven door het betreffende vakje aan te kruisen. Indien je twijfelt over het goede antwoord, kies dan het antwoord dat het dichtst in de buurt komt van wat je denkt. Kruis a.u.b. slechts een antwoordvakje aan per vraag. Het invullen van deze vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.

Let op: Vergeet niet op 'insturen' te klikken, zodra je klaar bent met het invullen van de vragenlijst!

Alvast bedankt voor je medewerking en veel succes!

*Vereist
Wat is je geslacht? *
Optioneel: Hoeveel lang ben je in dienst bij Kooijman Autar Notarissen?
Jouw antwoord
Optioneel: Wat is je naam?
Jouw antwoord
Optioneel: Wat is jouw functie bij Kooijman Autar Notarissen?
Jouw antwoord
Extra toelichting bij mijn antwoord (optioneel):
Jouw antwoord
Volgende
Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren - Servicevoorwaarden