We helpen je een betere ondernemer te worden

Ondernemers kijken altijd vooruit. Om dat goed te kunnen doen, begeleiden we ondernemers in de stappen die ze tijdens hun ondernemerschap nemen. De Peak Value Academy biedt kennis en inzicht in je ondernemersvaardigheden, brengt je in contact met collega-ondernemers, topdocenten en een groot netwerk waarin je een goed klankbord vindt . Zo creëren we structuur in je ondernemerschap, en dat geeft ruimte voor groei!

Als je zelf niet groeit

kun je niet verwachten dat je bedrijf groeit

Daarbij hebben we uiteraard oog voor de persoon achter het bedrijf. Voor deze ondernemers hebben we de ondernemersfoto van de toekomst ontwikkeld; een beproefde methode om het beste uit jezelf te halen. Op deze manier krijg je in korte tijd inzichten in jezelf en je werkwijze. Je onderneming kan pas succesvol worden als de persoon erachter ook goed in z’n vel zit. De ondernemersfoto brengt je persoonlijke succesfactoren en doelen in beeld.

Peak value academy

Met de Peak Value Academy gaan we nog een stap verder. Ambitieuze ondernemers brengen we samen in een ‘klas’ van acht ondernemers, die maandelijks bij elkaar komt. We behandelen persoonlijke en groepsthema’s, organiseren een speciale inspiratietrip en deelnemers krijgen de mogelijkheid om 24/7 met Peak Value te sparren.

Door te starten met een ondernemersfoto kunnen we meteen gericht met jouw wensen en doelen starten. De Peak Value Academy zorgt zo niet alleen voor een leerzaam klankbord, maar levert ook veel inspiratie en plezier. We brengen je in beweging en helpen je je groeiambities te verwezenlijken.

Programma

2022-2023

Persoonlijke thema’s

Groepsthema’s

Intervisies

Supervisies

24/7 hotline

Special trip

Wat andere ondernemers

hebben ervaren

“De persoonlijke foto van mijn toekomst heeft meer balans in werk en privé gebracht en een gecombineerd doel om naar toe te werken! Nuttig voor iedere ondernemer om daar eens bewust mee bezig te zijn.”
“Je gaat over zaken nadenken waar je normaal niet snel bij stil staat en/of de tijd voor maakt. Daarbij raakt het diverse gebieden. Als je geen plan maakt wordt onderdeel van het plan van een ander (of continu onderdeel van het bedrijfsplan). Ook brengt het onafhankelijkheid van het bedrijf met zich mee. Dat is duurzaam. Andere mensen een kans geven om te groeien en zelf meer te werken aan het bedrijf. Hier heel bewust mee omgaan en mensen daarin coachen”.
“De persoonlijke foto, leidt tot een concreet plan voor je eigen ambitie, geeft richting en bepaalt koers”. Een geweldige manier om niet onder te sneeuwen in de hectiek van de dag en bewust keuzes te maken voor je eigen richting”

Wat is de investering?

Je kunt je nu inschrijven voor een nieuwe klas! Een vliegende start is mogelijk op de volgende manieren

Eenmalig €3500,-

Laat de
ondernemersfoto maken

Startfee: €1500,- + €500,- per maand

Ondernemersfoto i.c.m jaarlidmaatschap

€500,- per maand

Een jaarlidmaatschap, als je de ondernemersfoto al hebt gemaakt

Meld je aan

voor de Peak Value Academy

We brengen ondernemers in beweging met relevante kennis, impactvolle ervaringen en een vernieuwend perspectief. Laat je inspireren. We ontmoeten je graag!

Inschrijfformulier