Peak Value | Benefits-Plaza
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1447
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1447,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Benefits-Plaza

Peak Review met Ralph van Ginkel

9

Eindcijfer

Waarom heb je anderhalf jaar geleden besloten om een Foto van de Toekomst van Benefits-Plaza te laten maken?
Onze ambitie en visie logen er niet om. We realiseerden ons dat we te vaak opgeslokt werden door de waan van de dag, waardoor we ons groeipad en doelstellingen uit het oog verloren. We gingen op zoek naar een partij die daar voor ons structuur in kon brengen, maar ook deze doelstellingen kon ‘challengen’ om wellicht bij te stellen.

Wat waren je belangrijkste bevindingen tijdens het traject destijds?
De bevindingen tijdens het traject waren enerzijds wel dat alle neuzen van de medewerkers de juiste kant op moeten staan. Hier heeft Peak Value ons goed in geholpen. Anderzijds hebben we onder invloed van Peak Value onze ambitie bijgesteld naar een veel hoger niveau dan we hadden gedacht, zonder realisme te verliezen.

Hoe maak je er nu gebruik van, anderhalf jaar later?
Na anderhalf jaar volgen we nog trouw de foto van de toekomst en liggen we precies op koers qua omzet, winst en toekomstige doelstellingen. Ons bedrijf is in anderhalf jaar tijd verdubbeld in alle opzichten.