Peak Value | CiteFlow
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1093
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1093,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

CiteFlow

Peak Review met Raymond Hannes

9

Eindcijfer

Wat was de belangrijkste reden om de Foto van de Toekomst te maken voor jullie bedrijf?
Structuur aanbrengen in onze plannen en onze verwachtingen op elkaar afstemmen.

Wat heeft de Foto van de Toekomst concreet opgeleverd voor jullie bedrijf?
We zitten 2 keer per maand samen om de doelen voor de komende tijd door te nemen. We kijken bij al onze keuzes of het past in onze planning en iedereen is op één lijn als het gaat om waar we over 3 jaar willen staan.

Terugkijkend op de Foto van de Toekomst, aan welk resultaat hebben jullie als bedrijf het meest gehad?
We zijn met 3 ondernemers. We hadden alle 3 grote ambities maar durfden die niet naar elkaar uit te spreken. Nu we dat hebben gedaan durven we weer groot te denken en gaan we er ook voor. We merken nu al dat dit zorgt voor meer drive in het team.

Hoe zou je de samenwerking met Peak Value omschrijven?
Erg prettig. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt met je meegedacht.