Peak Value | iRecruit
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1091
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1091,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

iRecruit

Peak Review met Ralph Boymans

10

Eindcijfer

Wat was de belangrijkste reden om de Foto van de Toekomst te maken voor jullie bedrijf?
Groeiplannen concreet maken voor de toekomst. En de basis leggen om eventuele externe financiering te realiseren. Daarnaast wilde we een nieuw netwerk aanboren.

Wat heeft de Foto van de Toekomst concreet opgeleverd voor jullie bedrijf?
Concrete doelstellingen, concrete actie punten, blootleggen pijnpunten, toegang tot nieuw netwerk.

Hoe zou je de samenwerking met Peak Value omschrijven?
Zeer inspirerend! De kritische vragen van Peak dwingen je zaken concreet te maken, scherpe en ambitieuze doelen te stellen zonder te vervallen in wishful thinking. Pijnpunten in je organisatie komen snel aan het licht en dwingen je te zoeken naar oplossingen.

Peak Value is goed in staat om oplossingen voor pijnpunten aan te dragen en mee te denken in hoe je je doelen vervolgens kunt realiseren. Inspirerende sparing sessies en je krijgt een spiegel voorgehouden.