Peak Value | Made for Reward
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1019
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1019,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Made for Reward

Peak Review met Jeroen de Beijer

8

Eindcijfer

Wat was de belangrijkste reden om met de Foto van de Toekomst Academie te starten?
Het aanbrengen van structuur. Nadat ik de knoop had doorgehaald om mij eigen bedrijf te starten heb ik van alle kanten adviezen ontvangen. Ook liep ik zelf over van de ideeën. Maar ik merkte tevens dat ik op een rustig moment vaak niet wist waar te beginnen en ik in tijden van drukke werkzaamheden geen aandacht meer schonk aan het verder inrichten en uitbouwen van mijn eigen bedrijf. Ik zocht structuur en een plan om op terug te kunnen vallen.

Hoe zou je de samenwerking met Peak Value omschrijven?
De samenwerking met Peak Value is top! De afgelopen periode ben ik op een prettige en constructieve manier begeleid en heb ik waardevolle adviezen ontvangen. Ik heb een schitterend visueel visitekaartje van mijn bedrijf in mijn kantoor (de banner) en daarnaast een scherper plan en idee hoe ik verder wil met mijn onderneming. Zo ben ik mij nu continu bewust van de uitdagingen dieikaangaende targets die ik wil behalen.

Wie zou jij een Foto van de Toekomst aanraden? Waarom?
Eigenlijk iedere ondernemer die op een gestructureerde wijze wil kijken naar de toekomst van zijn/haar bedrijf. De academy is een aanrader omdat Peak Value zorgt voor een groep gelijkgestemden (in omvang en type werkzaamheden) om mee van start te gaan.