Peak Value | Nuscheiden.nl
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1012
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1012,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Nuscheiden.nl

Peak Review met Martijn Sprengers

8

Eindcijfer

Wat was de belangrijkste reden om met de Foto van de Toekomst Academie te starten?
Ik was al ondernemer en heb al ervaren dat het verdienen van een goede boterham voor mij niet de uitdaging is. Echter de uitdaging is om naast de drukte van alledag tijd te maken en ook het lef te tonen om het bedrijf groter aan te pakken. Nu er recentelijk een nieuw bedrijf is gestart, wil ik deze ‘fout’ niet maken.

Hoe zou je de samenwerking met Peak Value omschrijven?
De sessies met Peak Value inspireren je om er meer uit jezelf/de onderneming te halen. Ze dwingen je groter te denken zonder dat het aan realiteitszin ontbreekt.