Peak Value | S.B.V. Excelsior
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
1353
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1353,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

S.B.V. Excelsior

Peak Review met Wouter Gudde

8

Eindcijfer

Wat was de belangrijkste reden voor Excelsior om de Foto van de Toekomst te maken?
De voetbalwereld is een wereld waarin heel veel geleefd en gehandeld wordt naar de waan van de dag. Voor ons is het belangrijk om een rode draad te hebben en die te volgen voor de komende vijf jaar.

Wat heeft de Foto van de Toekomst voor Excelsior concreet opgeleverd?
We hebben breed gedragen, reële doelen kunnen formuleren die een richting geven waar we als club naar toe willen.

Terugkijkend op de Foto van de Toekomst, aan welk resultaat hebben jullie als organisatie het meest gehad?
Dat is het algehele resultaat. Wij zijn met Excelsior op de goede weg, maar hebben nog zeker onze top niet bereikt. Peak Value heeft dat door middel van de Foto van de Toekomst perfect inzichtelijk gemaakt.

Hoe zou je de samenwerking met Peak Value omschrijven?
Uitstekend. Door kritische en prikkelende vragen te stellen ontstaan er discussies onder alle betrokkenen bij Excelsior. Zo kom je tot goed geformuleerde doelstellingen die breed gedragen zijn.

Welk eindcijfer geef je de Foto van de Toekomst?
8, omdat Excelsior door de Foto van de Toekomst haar lange termijn doelen heeft kunnen formuleren en dat is erg veel waard in de voetballerij.