Peak Value | Thomas Verhoef neemt astronomisch bedrag in ontvangst tijdens de Run for Value
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
2819
post-template-default,single,single-post,postid-2819,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Thomas Verhoef neemt astronomisch bedrag in ontvangst tijdens de Run for Value

Thomas Verhoef neemt astronomisch bedrag in ontvangst tijdens de Run for Value

Gisteren organiseerden Peak Value en Stichting DaDa de 8e editie van de Run for Value: Een jaarlijks evenement tijdens de marathon van Rotterdam. 37 teams van ieder 4 lopers meldde zich gisteren al vroeg op het zonnige terras van Restaurant Chung in hartje Rotterdam.
De lopers hadden in aanloop naar deze business estafette zo veel mogelijk donaties opgehaald voor de projecten van Stichting DaDa. Een stichting die zich inzet om het verblijf van kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen aangenamer te maken.

Na sterke koffie, zelfgebakken cake, een paar trossen bananen en wat rek- en strekoefeningen maakte iedereen zich op om zijn of haar deel te lopen van de marathon.

Rode hoofden arriveerden om beurten. De een met een grote glimlach, terwijl anderen zich stellig afvroegen waarom ze ook alweer gingen hardlopen met 21 graden Celsius. Oh ja, voor kids! Gelukkig maakte de netwerkborrel alles goed waar de oesters, pekingeend en witte wijn rijkelijk vloeide.

De dames van Primaned mochten uiteindelijk de felbegeerde wisselbeker in ontvangst nemen voor het team dat de meeste donaties had binnengehaald. De strijd met de dames van Vopak was al weken een nek aan nek race. Uiteindelijk was het de beurt aan Marcel Broersma (directeur Peak Value) en Andre van Duivenbode (oprichter Stichting DaDa) om de cheque met daarop het schitterende bedrag te overhandigen aan DaDa-ambassadeur Thomas Verhoef. Met elkaar hebben de teams een astronomisch bedrag van 110.100 euro bij elkaar gelopen! Met dit bedrag kunnen alle projecten die vooraf geselecteerd waren gerealiseerd worden. Zo komen er in het Ziekenhuis Bernhoven webcams bij de couveuse-units en wordt er in ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen een kindervriendelijke recoverykamer en laboratorium gerealiseerd.

Er kan teruggekeken worden op zeer geslaagde dag voor Stichting DaDa. Volgend jaar slaan we de handen weer ineen en gaan we kijken of we dit bedrag wederom kunnen overtreffen.

Fotograaf: Prisca Visser