Peak Value | Whitepaper
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
3236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3236,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Whitepaper: De vijf grootste valkuilen bij bedrijfsgroei 

Net zoals een kind groeit zal ook een onderneming diverse groeifasen doormaken. En net zoals bij een kind zal dat ook leiden tot groeipijnen, frustratie en onverwachte gebeurtenissen.

Haal meer uit je groei door je bewust te zijn van de vijf grootste valkuilen bij bedrijfsgroei. Vul via onderstaande formulier je gegevens in om de whitepaper te downloaden.

 

Voor wie?

De whitepaper is bedoeld voor ambitieuze ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te zetten. Ze hebben een mooie onderneming en draaien tenminste € 1.000.000 omzet. Maar er zit meer in. Maar waar liggen de kansen en hoe kan jij ze maximaal benutten? 

5

Valkuilen

1231

Downloads

7,5

Gemiddelde leestijd (min)