Ontdek de ondernemersfoto

De Ondernemersfoto: jouw persoonlijke roadmap

Ontdek de weg naar succes

Hoe haal je als ondernemer nu echt het maximale uit jezelf?

Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken: er zitten te weinig uren in een dag om te doen wat er gedaan moet worden. Veel ondernemers laten zich meevoeren door wat er dagelijks op hen afkomt. Ze voelen daardoor niet de rust om soms even afstand te nemen en met een frisse blik naar zichzelf te kijken. Herkenbaar?

Als ondernemer wil je natuurlijk het maximale uit jouw eigen onderneming halen en daarvoor moet je starten met het maximale uit jezelf te halen. Zakelijk succes begint bij de mens. En wel met jou voorop. Jij bent als eindverantwoordelijke het voorbeeld voor de rest van de organisatie. Hoe jij denkt en dus handelt, heeft grote impact op wat er wel en dus ook wat er níet in je onderneming gebeurt. Maar… hoe haal je als ondernemer nu echt het maximale uit jezelf?

De weg naar succes

Sommige ondernemers nemen te weinig tijd om actief bezig te zijn met hun persoonlijke groei. Dit zit persoonlijk succes in de weg. Wil je nieuwe resultaten bereiken, dan moet je dus nieuwe stappen zetten. Visualiseren is een geweldige tool om nieuwe doelen waar te maken. De achterliggende gedachte achter visualiseren is dat je alles kunt bereiken als je er continue de juiste positieve aandacht aangeeft. Om zakelijk succes te bereiken heb je niet alleen een zakelijke strategie nodig, maar ook persoonlijk succes. De definitie van succes is echter voor iedere ondernemer persoonlijk en afhankelijk van de doelen die je stelt.

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en brandt jezelf op. Waar je ook zoekt en leest, je zult altijd opnieuw ontdekken dat de meest succesvolle mensen daar niet in hun eentje gekomen zijn. Door in coaches en mentoren te investeren hebben de succesvolste mensen hun doelen behaald. Het visualiseren van je toekomstige ik, speelt een sleutelrol bij het behalen van zowel je zakelijke als persoonlijke doelen. Wat is er nodig om je gewenste toekomst of succes te realiseren? En waar wil jij staan over vijf jaar? Een goed instrument om je doelen scherper te formuleren is het opstellen van een persoonlijke roadmap.

De ondernemersfoto: jouw persoonlijke roadmap

Om het maximale uit jezelf te halen als ondernemer, hebben we nu de Ondernemersfoto in het leven geroepen!

Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – gaan we aan de slag met het stellen van jouw persoonlijke doelen. Persoonlijke groei, leidt altijd tot businessgroei! En een goed voorbeeld, doet goed volgen. Het gaat in eerste instantie om mensen. Jouw mensen. En wel met jou voorop. Je ontdekt wat jouw onderliggende motivaties zijn, welke angsten je tegenhouden en leert hoe je, stap voor stap, steeds dichterbij het bereiken van jouw persoonlijke doelen komt. Je gaat aan de slag met het stellen van doelen en brengt FOCUS aan.

Het resultaat

Je gaat meer vanuit je eigen kracht en kwaliteiten ondernemen
Je groeit als mens en ondernemer
Je kan de volgende stap nemen om het maximale uit jouw medewerkers te halen, omdat gelukkige en gemotiveerde medewerkers in belangrijke mate het succes van jouw bedrijf bepalen

Wat andere ondernemers hebben ervaren

“De persoonlijke foto van mijn toekomst heeft meer balans in werk en privé gebracht en een gecombineerd doel om naar toe te werken! Nuttig voor iedere ondernemer om daar eens bewust mee bezig te zijn.”

“Je gaat over zaken nadenken waar je normaal niet snel bij stil staat en/of de tijd voor maakt. Daarbij raakt het diverse gebieden. Als je geen plan maakt wordt onderdeel van het plan van een ander (of continu onderdeel van het bedrijfsplan). Ook brengt het onafhankelijkheid van het bedrijf met zich mee. Dat is duurzaam. Andere mensen een kans geven om te groeien en zelf meer te werken aan het bedrijf. Hier heel bewust mee omgaan en mensen daarin coachen”.

“De persoonlijke foto, leidt tot een concreet plan voor je eigen ambitie, geeft richting en bepaalt koers”. Een geweldige manier om niet onder te sneeuwen in de hectiek van de dag en bewust keuzes te maken voor je eigen richting”

Jouw eigen persoonlijke ondernemersfoto

Benieuwd waar jij over 3 jaar staat? Kom sparren met een kop koffie!
Aanvragen

Meer weten?

Wil je meer weten of sparren met gelijkgestemden? We zien je graag bij één van onze events.
Aanmelden