Ontmoet Peak Value

We werken met een team van specialisten. Strategische denkers en doeners die samen met onze klanten werken aan effectieve en conversiegerichte oplossingen.
Ontdek meer

De Foto van de Toekomst

Meer bedrijfsgroei door concrete doelen te stellen

Focus

Maximaal resultaat uit groeimogelijkheden halen kan alleen wanneer het hele bedrijf exact weet waar het staat en wat bereikt kan worden.

Met onze Foto van de Toekomst brengen we het hele proces haarscherp in beeld, in begrijpelijke taal en realistische stappen.

Scherpstellen

Haarscherp definiëren is een must. Allereerst analyseren we de huidige situatie en brengen we de toekomstvisie concreet in beeld.

Om te komen tot een organisatie breed gedragen toekomstbeeld confronteren we directie en andere betrokkenen met de te bereiken doelen op vier terreinen: Financieel, Sales & Marketing, Management & Organisatie en Strategie & innovatie.

Resultaat

Het resultaat is een Foto van de Toekomst in duidelijke taal en concrete cijfers, afgedrukt op een helder vormgegeven banner.

Iedereen ziet in één oogopslag welke stappen de komende jaren worden gezet. Ons model is inmiddels bij meer dan 400 bedrijven met succes geïmplementeerd.

De partners van Peak Value

Ontmoet ons team

Marcel Broersma

Directeur

Guido Mangert

Directeur

Dennis v/d Maarel

Bedrijfsadviseur

Ahmed Aman

Bedrijfsadviseur

Janet den Outer

Manager Operations

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Strategie wordt ineens van iedereen, energie komt los en out of de box denken lijkt wel tot standaard verheven. Met een kar vol inspirerende ideeën gaan we aan de slag met z’n allen. Peak Value bedankt!

Cohesion

Door ondernemers voor ondernemers. Eindelijk een partij die helpt doelen en doelstellingen heel concreet te maken zodat je er als organisatie iets mee kan. Met praktische en toepasbare coaching word je uitgedaagd om verder te denken dan je voor mogelijk hield

IV Experts

Door de hands-on aanpak van Peak Value ben ik me gaan realiseren dat omzetgroei ècht een bewuste keuze is, ongeacht de grillen van de markt of de conjunctuur. De Foto Van De Toekomst is een hele praktische roadmap om de beoogde omzetgroei daadwerkelijk te realiseren. De groeidoelstellingen van onze eerste Foto Van De Toekomst 2016-2020 hebben we glansrijk behaald en nu zijn we met veel enthousiasme aan de tweede versie 2021-2025 begonnen.

Florca

We zijn nuchtere en redelijk eigenwijze Zeeuwen en hebben eigenlijk weinig tot geen vaste adviseurs die we op regelmatige basis spreken. Behalve Peak Value. Vanaf het eerste contact is er een klik mede door de 'recht voor zijn raap' mentaliteit. Elke meeting zorgt voor verrassende inzichten en inspiratie. Het inlevings- en aanpassingsvermogen van Peak Value is een grote kracht. Ze krijgen op een inspirerende manier voor elkaar om de mogelijke oplossingen op onze uitdagingen ons van alle kanten te bekijken. Kortom: op deze manier nemen we betere beslissingen bij belangrijke onderwerpen.

Yoursuprise

Peak Value heeft voor ons een grote meerwaarde laten zien als onafhankelijk adviseurs. Wij zijn enorm geholpen met het maken van stappen in de professionalisering en de strategievorming. Door de no-nonsens en directe aanpak gecombineerd met een hoog kennisniveau zijn wij in staat om te groeien met ons bedrijf maar ook zeker op persoonlijk vlak.

Matchd

Lekker werken met deze mensen. Peak Value heeft ons nu voor de tweede keer geholpen om de grote sprong naar een 'next level' te realiseren. Ze stimuleren om buiten de gebaande paden te durven denken, zodat het doel toch nog mooier wordt dan je vooraf had durven dromen. Vervolgens wordt een heel doelgericht pad uitgestippeld en wordt alles goed doorgedacht en doorgerekend met alle randvoorwaarden en benodigde tussenstappen. Belemmeringen die uit de weg geruimd moeten worden komen in beeld en er wordt een realistisch stappenplan neergelegd. En dan is het verder aan ons om dat pad af te leggen; de droom ligt binnen handbereik!

Enable-U

Peak Value heeft ons geholpen met het scherp krijgen van onze foto van de toekomst. Deze was begin 2020 af. Het jaar verliep door Corona helemaal anders, maar juist doordat de foto helder was, hebben we in 2020 toch de juiste stappen gezet richting onze doelen. Hier hebben we nu veel profijt van.

Redkiwi