Onmoet Peak Value

We werken met een team van specialisten. Strategische denkers en doeners die samen met onze klanten werken aan effectieve en conversiegerichte oplossingen.
Ontdek meer

De Foto van de Toekomst

Meer bedrijfsgroei door concrete doelen te stellen

Focus

Maximaal resultaat uit groeimogelijkheden halen kan alleen wanneer het hele bedrijf exact weet waar het staat en wat bereikt kan worden.

Met onze Foto van de Toekomst brengen we het hele proces haarscherp in beeld, in begrijpelijke taal en realistische stappen.

Scherpstellen

Haarscherp definiëren is een must. Allereerst analyseren we de huidige situatie en brengen we de toekomstvisie concreet in beeld.

Om te komen tot een organisatie breed gedragen toekomstbeeld confronteren we directie en andere betrokkenen met de te bereiken doelen op vier terreinen: Financieel, Sales & Marketing, Management & Organisatie en Strategie & innovatie.

Resultaat

Het resultaat is een Foto van de Toekomst in duidelijke taal en concrete cijfers, afgedrukt op een helder vormgegeven banner.

Iedereen ziet in één oogopslag welke stappen de komende jaren worden gezet. Ons model is inmiddels bij meer dan 400 bedrijven met succes geïmplementeerd.

De partners van Peak Value

Ontmoet ons team

Marcel Broersma

Directeur

Guido Mangert

Directeur

Dennis v/d Maarel

Bedrijfsadviseur

Ahmed Aman

Bedrijfsadviseur

Janet den Outer

Manager Operations

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Strategie wordt ineens van iedereen, energie komt los en out of de box denken lijkt wel tot standaard verheven. Met een kar vol inspirerende ideeën gaan we aan de slag met z’n allen. Peak Value bedankt!

Cohesion

Wij zijn met Excelsior op de goede weg, maar hebben nog zeker onze top niet bereikt. Peak Value heeft dat door middel van de Foto van de Toekomst perfect inzichtelijk gemaakt.

Excelsior

Zeer inspirerend! De kritische vragen van Peak dwingen je zaken concreet te maken, scherpe en ambitieuze doelen te stellen zonder te vervallen in wishful thinking. Pijnpunten in je organisatie komen snel aan het licht en dwingen je te zoeken naar oplossingen.

iRecruit

Een erg prettige en open samenwerking waarbij je gerust al je bedrijfsgeheimen op tafel kan leggen.

Brokerteam