Peak Value | Over Peak Value
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
319
page-template,page-template-full-width-custom,page-template-full-width-custom-php,page,page-id-319,page-parent,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Over Peak Value

De geschiedenis van Peak Value: Vanaf oprichting tot aan vandaag!

Peak Value is geboren!

September 2008 gaan studie vrienden Marcel en Guido een lang weekend naar Berlijn en bedenken de contouren van het huidige Peak Value. Op de terugweg besluiten ze het bedrijf te gaan starten

sept '08

Product Foto van de Toekomst

Maart 2009 wordt peak value formeel opgericht in het WTC te Rotterdam. Dat jaar wordt de foto van de toekomst uitgevonden en geperfectioneerd.

Lees verder mrt '09

50ste FvdT uitgevoerd

December 2011 vieren we dat we voor de 50ste keer een Foto van de Toekomst hebben uitgevoerd.

dec '11

Opening "eigen" pand

September 2012 openen we ons "eigen" pand aan de van Vollenhovenstraat 31 te Rotterdam. Het pand zit als gegoten.

Bekijk het filmpje sept '12

Succesvolle exit

Januari 2013 beleven twee deelnemingen van Peak Value een succesvolle exit. De een d.m.v. een MBI aan het zittend management, de ander aan beursgenoteerd bedrijf. Het voelt als het bewijs dat het sturen op waarde groei werkt.

jan '13

Boek Ondernemers Boegbeelden

Oktober 2013 brengen we ons eerste boek uit: ondernemers boegbeelden ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan en inmiddels de 100ste "foto van de toekomst"

Lees verder okt '13

Start Ondernemersdiner

Het sleutelwoord van het Ondernemersdiner is ‘inspiratie’. Elke maand brengen we ambitieuze ondernemers bij elkaar.

Lees meer dec '13

Start Partners Ondernemersdiner

Samen met De Gemeente Rotterdam, Rabobank Rotterdam, Kooijman Autar Notarissen, Accountantskantoor Mazars, JLL en Delta lloyd, kunnen we de lat voor 2015 en verder weer een paar treden hoger leggen.

Lees meer jan '14

200ste FvdT afgerond

Februari 2015 vieren we dat we voor de 200ste keer een Foto van de Toekomst hebben uitgevoerd.

feb '15

Uitbreiding FvdT trajecten

Wij ondersteunen jouw organisatie om jullie ambitieuze, maar realistische doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren en de noodzakelijke veranderingen voor elkaar te krijgen. We bieden jullie een aantal verschillende tools: Peak Groei Support, Peak 100, Peak Power Program & Peak BIG

Lees meer juni '15

Nationale Groei Masterclass

Inspireren en geïnspireerd worden

okt '15

Gers uitje

Dagje Amsterdam met het team

Bekijk de foto's nov '15

We werken met een team van specialisten. Strategisch denkers en doeners die samen met onze klanten werken aan effectieve en conversiegerichte oplossingen!

Marcel-Broersma-1

Marcel Broersma (oprichter Peak Value) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en begon zijn carrière bij Randstad Uitzendbureau. In 1997 richtte hij de detacheringsbureau Flex Group Nederland op en werd hiermee in 2003 verkozen tot snelstgroeiende onderneming van Europa. In 2006 verkocht hij Flex aan het beursgenoteerde DPA.

Marcel Broersma

Directeur
guido-mangert

Mede-eigenaar en medeoprichter van Peak Value, geboren en getogen Rotterdammer; een hard werken en eenvoudige, geen woorden maar daden instelling. Een directe, soms confronterende aanpak laat mensen precies weten waar zij aan toe zijn. In 2008 ging hij met zijn studievriend Marcel Broersma naar Berlijn waar zij het concept voor Peak Value bedachten.

Guido Mangert

Directeur
visant-mewa

Geboren en getogen in Den Haag. Een echte sportliefhebber en zit het liefst achter zijn iMac! Het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website is iedere keer weer een uitdaging voor hem.

Visant Mewa

Webdeveloper
dennis-van-der-maarel

Geboren in Maassluis, woonachtig in Wateringen en dan toch het verbonden gevoel met Rotterdam. Vader van twee zoontjes, een echte sportliefhebber en een liefhebber van de Italiaanse en Aziatische keuken. Handen uit de mouwen en een no-nonsens instelling vindt hij typisch Rotterdamse eigenschappen. Direct en tactisch zijn de kern values in zijn optiek. Met Marcel Broersma als zijn manager begon hij zijn loopbaan bij Randstad. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren.

Dennis van der Maarel

Bedrijfsadviseur
dennis-van-hees

Dennis is geboren en getogen in Haarlem, een echte import Rotterdammer dus! Na ervaring op te hebben gedaan als onder andere accountmanager was de volgende uitdaging International Business Administration aan de Erasmus Universiteit studeren. Met deze studie in the pocket kan Dennis theorie en praktijk optimaal combineren. Verder liggen Dennis zijn interesses in exponentiële groei en innovatie.

Dennis van Hees

Bedrijfsadviseur

Werken bij Peak Value

Peak Value groeit, net als de ondernemers waarmee we samenwerken en wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

STAGE LOPEN

Gedurende het jaar kun je op verschillende momenten bij Peak Value starten met jouw stage.

Peak Value in cijfers!

8.4

Klant-
tevredenheid

Regelmatig vragen we onze klanten om ons te beoordelen.

381

Foto’s afgerond

49

Peak Support Programma's

67

Peak Events

Kan je nog steeds niet genoeg van ons krijgen?