Ontdek de groei events

Bezoek onze groei events en laat je inspireren!
Ontdek meer

De groei events van Peak Value

Het sleutelwoord van onze events is ‘inspiratie’. We brengen ambitieuze ondernemers bij elkaar: om ervaringen te delen, om van elkaar te leren, om nieuwe contacten te leggen en natuurlijk vanwege de gezelligheid.

Waarom moet jij hier bij zijn?

Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken: er zitten te weinig uren in een dag om te doen wat er gedaan moet worden. Veel ondernemers laten zich meevoeren door wat er dagelijks op hen afkomt. Ze voelen daardoor niet de rust om soms even afstand te nemen en met een frisse blik naar zichzelf te kijken. Herkenbaar?

Als ondernemer wil je natuurlijk het maximale uit jouw eigen onderneming halen en daarvoor moet je starten met het maximale uit jezelf te halen. Zakelijk succes begint bij de mens. En wel met jou voorop. Jij bent als eindverantwoordelijke het voorbeeld voor de rest van de organisatie. Hoe jij denkt en dus handelt, heeft grote impact op wat er wel en dus ook wat er níet in je onderneming gebeurt. Maar… hoe haal je als ondernemer nu echt het maximale uit jezelf?

Samen met diverse specialisten nemen we je graag mee in de volgende onderwerpen: Geluk, Gezondheid, Geld en Genot, oftewel de 4 G’s. Belangrijke vragen die aanbod komen: Sta je genoeg stil bij jouw geluksmomenten? Op welke manieren kunnen we leuk ouder worden? Hoe beleggen we in roerige tijden? En hoe inspireer / motiveer je jezelf?

Waarom moet jij hier bij zijn?

  • krijg in één sessie een goed beeld over hoe je het maximale uit jezelf haalt;
  • leer hoe je een strategie ontwikkeld om veel sneller je ondernemersdoelen te bereiken;
  • raak geïnspireerd door de filosofie van de 4 G’s;
  • krijg toepasbaar advies;
  • ontmoet andere ambitieuze ondernemers en deel kennis en ervaringen.

Wil jij er achter komen wat er nodig is om je gewenste toekomst of succes te realiseren? Schrijf je dan nu snel in! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Het Ondernemersdiner

Waarom moet jij hier bij zijn?

Het eerste Ondernemersdiner vond plaats in december 2013 op initiatief van Peak Value.

Het event is sindsdien een begrip op netwerkgebied geworden onder Rotterdamse ondernemers.

Hoe gers is het om andere ambitieuze ondernemers te ontmoeten en verhalen te horen over herkenbare onderwerpen en ervaringen in een unieke setting. 

Kortom een onvergetelijke avond vol culinaire verrassingen, goed gezelschap, inspirerende sprekers en nog veel meer!

Het Ondernemersdiner is slechts toegankelijk op uitnodiging!

Boost your event

Wil jij jouw medewerkers of bezoekers écht inspireren?

Je organiseert binnenkort een evenement en je bent op zoek naar een inspirerende gastspreker? Peak Value helpt je graag verder! Marcel Broersma is een veelgevraagde gastspreker die een waardevolle bijdrage aan jouw inspirerende dag levert.

Je kan Marcel Broersma inhuren als gastspreker voor verschillende thema’s binnen het ondernemerschap.