Peak Value | Groei Graadmeter
Peak Value maakt Foto’s van de Toekomst. In een aantal prikkelende sessies dagen we je als ondernemer uit om op een andere manier naar de toekomst van je bedrijf te kijken. Met een knipoog noemen we onszelf ook wel bedrijfsfotograaf. Op een Rotterdamse manier – no-nonsense, mouwen opstropen en er samen tegenaan – leggen we met jou de lat voor de toekomst precies op de juiste hoogte en maken we het pad ernaartoe concreet. Wij zorgen voor focus op groei en het maximaliseren van de aanwezige potentie binnen je bedrijf. Vervolgens gaan we met raad en daad te werk om je groeidoelstellingen te realiseren.
Groei, snelle groei, groeidoelstellingen, foto van de toekomst, foto van de toekomst academie, mkb, mkb advies, ondernemersgroei, ondernemers, ondernemen, ondernemersdiner, ondernemerschap, ondernemerstips, ondernemerslunch, ondernemersevents, Rotterdam, Rotterdam advies, Rotterdams netwerk, groeidoelstellingen, groeiambitie, Toekomstvisie, Exitstrategie
3081
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3081,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Start de Groei graadmeter

Ben jij als ondernemer in staat de maximale waarde van jouw organisatie te benutten? Doe de groei graadmeter en vind de antwoorden.

De test brengt in kaart waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe je die kan benutten. Bovendien kun je jezelf vergelijken met andere groei-ondernemers. Na afronding ontvang je een op maat gemaakt benchmark rapport.

Voor wie?

De Groei Graadmeter is bedoeld voor ambitieuze ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te zetten. Ze hebben een mooie onderneming en draaien tenminste € 1.000.000 omzet. Maar er zit meer in. Maar waar liggen de kansen en hoe kan jij ze maximaal benutten? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in de Groei graadmeter.

Benefits

Inhoudelijk op maat gemaakt benchmark rapport

De mogelijkheid om je resultaten (anoniem) te benchmarken

Een inhoudelijk advies op basis van jouw resultaten

De mogelijkheid om jouw groeikansen te ontdekken

53

Respondenten

37

Terugkoppelingsafspraken

9,5

Gemiddelde Invultijd (min)

De Groei Graadmeter op LinkedIn

 

Word lid van onze LinkedIn groep en ontmoet andere ondernemers en krijg wekelijks meer inzichten.