Ontdek de investeringsmogelijkheden

Je bent ambitieus en je hebt het idee dat je voor een volgende stap staat. Je voelt dat dit het moment is, maar je bent zoekende op welke manier je het vorm moet geven. Peak Value ondersteund en begeleidt je hierbij met een team van gedreven specialisten. 
Ontdek meer

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

Je vraagt je af welke obstakels de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf stagneren. Ook sta je open voor hulp van buitenaf, om nu echt substantiële stappen te zetten. Je wilt je organisatie inrichten op de groei die je voor je ziet. Het enige wat ontbreekt is voldoende financiële slagkracht om die grote stap voorwaarts ook daadwerkelijk te kunnen zetten. Kortom, jouw organisatie is toe aan groeikapitaal.

Over Peak Value

Peak Value is al ruim tien jaar actief als investeringsmaatschappij gericht op scale-ups in het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf. We realiseren groeidoelstellingen van ambitieuze ondernemingen door kapitaal, expertise en managementcapaciteit bijeen te brengen. Dat doen we op een Rotterdamse manier, schouder aan schouder met de ondernemer.

We kijken naar vandaag, morgen en de toekomst en werken gezamenlijk aan het realiseren van de doelstellingen. Wanneer er extra investeringen nodig zijn om de ambities te realiseren dan zorgen we ervoor dat deze beschikbaar komen.

Samen doelen bereiken

Peak Value heeft de afgelopen jaren met succes in meer dan dertig scaleups geïnvesteerd. Wij stimuleren onze deelnemingen om proactief in te spelen op ontwikkelingen in de markt door technologie te omarmen en schaalbaarheid te vergroten. Dit doen we op uiteenlopende manieren:

  • Als inspirator op belangrijke onderwerpen waar je als ondernemer mee te maken hebt
  • Als klankbord bij het bepalen van de juiste strategische richting en prioriteiten
  • Als groeiversneller bij het verder structureren en professionaliseren van de organisatie
  • Realiseren van acquisities en grootschalige investeringen
  • Beschikbaar stellen van additioneel kapitaal en het realiseren van financiering voor verdere groei

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Peak Value?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op